Feuilleton: Mixed Dubbel

Zaterdag 18 februari kun je de eerste aflevering lezen van Mixed Dubbel, een thriller.
Mixed Dubbel is een bewerking van het in boekvorm eerder uitgekomen ‘Strijd tegen het Koekoeksjong’, dat inmiddels niet meer verkrijgbaar is. Er volgen in totaal 70 afleveringen.

Proeflezers van Mixed Dubbel reageerden zo enthousiast, dat het mij goed leek meer mensen de mogelijkheid te bieden het boek te lezen. Omdat de lezers van Trefpunt Thailand en de redactie van TT mijn verhalen waarderen, leek deze website mij de aangewezen plek om mijn thriller te plaatsen. De redactie stemde van harte in.

Vaak krijg ik leuke reacties op mijn verhalen. Dat kan ik enorm waarderen. Hopelijk is de thriller naar jullie smaak.

Over de inhoud
Mixed Dubbel begint gemoedelijk, in een mooie omgeving, en lijkt een beetje op een kruising tussen Gooische vrouwen en de Eetclub. De hoofdpersoon Irene Blankenstein krijgt een logee, een vriendin van vroeger. Misschien begrijp je in het begin niet precies wat er gebeurt, misschien ergert de situatie je zelfs. Feit blijft dat de gast een onheilspellende invloed op het hoofdpersonage heeft.
Irene Blankenstein is wat getraumatiseerd door gebeurtenissen in haar jeugd, is sociaal niet zo sterk en gaat niet al te handig om met de situatie. Het lijkt een glijdende schaal en ze ziet geen oplossing… of is ze toch wel inventief genoeg?… Uiteindelijk twijfelt ze of ze hulp zal zoeken op een plek waar ze hem beter niet kan vragen. Of het goed komt…. tja, zet door en mis geen aflevering van Mixed Dubbel! Je zult niet teleurgesteld worden.
Geef je op voor de nieuwsbrief van TT. Dan krijg je iedere dag een aflevering in de brievenbus. Op deze site vermeld ik de afleveringen verder niet. Wel op FB.

Ik hoor graag van jullie, reageer op TT, Facebook of op mijn site.
Deel 1 mixed Dubbel

 

Dit bericht is geplaatst in Boeken, Diversen, Nieuwtjes, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *