Boeken

Terug naar Bandung

Uitgegeven in december 2012 door uitgeverij Nieuwe Druk, Arnhem
Gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het boek is opgedragen aan mijn oom Leo Huizer en mijn tantes Cisca Huizer en Fem Kalkman-Huizer. Hen ben ik de grootste dank verschuldigd voor de informatie over Indonesië en over Nederland na de oorlog.

Door de trip in 2010 naar Indonesië kon er een roadmovie ontstaan waarbij heden en verleden vergeleken konden worden. Marieke Verbaan dank ik voor het lenen van haar (woon)omstandigheden in Amsterdam, haar reislust en naturelle uitstraling. Zij heeft daarmee de hoofdpersoon Jill vormgegeven.

Met maartennov2012Ik dank Eus Wijnhoven en Maarten ’t Hart voor hun commentaren tijdens en na het schrijfproces op een manuscript.  Op sommige momenten werd het leven gemakkelijker door de niet aflatende steun van mijn zus Thea, mijn vriendin Marianne en mijn vrienden Gert en Jeannette Heymenberg die zich geduldig door  eerste versies heen lazen. Marja Duin (Marja Duin Redactiekracht) bedank ik voor de kwaliteitsslag die zij aan het manuscript Terug naar Bandung heeft weten te geven . En natuurlijk Jodi van Dam voor alles wat met beeld te maken heeft, onder andere deze site.

Niets is wat het lijkt
Uitgekomen 22 maart 2013
Verhalenbundel met 10 verhalen van verschillende schrijvers.
Mijn verhaal Maxima cum Laude is begonnen als een opdracht van het Schrijverscafé.  Auteurs van dat elite gezelschap hebben het verhaal bekeken en tips gegeven. En natuurlijk heeft Eus Wijnhoven er zijn licht over laten schijnen. Ik dank allen daarvoor.

Lezen & Laven
uitgekomen 24 november 2013
Reisverhalen voor Dorstigen
Geselecteerd door Ton van Eck en Femmy Fijten
Een leuke selectie vlotte reisverhalen van Ton en Femmy & friends.
Ondersteund door bibliotheken Veluwezoom.

Arnhem met een scheve blik
uitgekomen september 2014
Geselecteerde verhalen door Ton van Eck en Femmy Fijten
Verhalen voor en door Arnhemmers.

Nieuwe verhalen krijg je opgestuurd, als je in de rechterkolom, middenin je
e-mailadres intypt.

Wil je de verhalenbundel ‘Verhalen voor alle jaargetijden’ met verhalen van 2013-2014 ontvangen, stuur mij een email en ik stuur ze je (per email) toe. (e-book)